Páraáteresztő tetőfólia 75nm – 125g

Bruttó ár: 19900 Ft /tekercs

Kategória:

Fedezze fel a páraáteresztő tetőfóliánk előnyeit, amely kiváló védelmet nyújt otthona számára. Ez a 125 g/m² súlyú, három rétegű, polipropilén (PP) alapú tetőfólia kivételes páraáteresztő képességgel rendelkezik, így ideális választás a legmagasabb építési elvárásoknak is megfelelő tetőszerkezetekhez.

Főbb Jellemzők és Előnyök:

  • Magas Páraáteresztő Képesség: A fólia magas diffúziós képessége lehetővé teszi a pára szabad átjutását, ezzel megakadályozva a kondenzvíz felhalmozódását és az ebből adódó károkat.
  • Univerzális Alkalmazhatóság: Kémiailag nem előkezelt fa és deszkázott felületekre is felhelyezhető, valamint közvetlenül érintkezhet a hőizolációs rétegekkel.
  • UV-Sugárzásállóság: A fólia külső, UV-sugárzásálló rétege biztosítja a hosszú távú védelmet a napfény okozta károk ellen.
  • 75nm Méret: Nagy mérete miatt kiválóan alkalmas nagyobb tetőfelületek gyors és hatékony lefedésére.

Ez a páraáteresztő tetőfólia nem csak megbízható védelmet nyújt a nedvességgel és az időjárási viszontagságokkal szemben, de hosszú távon is megőrzi tető szerkezetének integritását és hőszigetelési képességét. Használata javasolt új építésű ingatlanoknál és felújítási projekteknél egyaránt, hogy otthona a legjobb védelemben részesülhessen.

Egyedi ajánlatkérés

Nem találod azt, amire szükséged van, vagy egyszerre több termékre lenne szükséged? A HelloMester itt van, hogy segítsen! Ne habozz, és kérj tőlünk egyedi, komplex ajánlatot az ajánlatkérő felületünkön keresztül.