Szálerősített hőtükör fólia, párazáró 50m2

Bruttó ár: 12000 Ft

Leírás:

Fedezze fel a szálerősített hőtükör fólia, párazáró 50m2 előnyeit, amely a modern építkezések és felújítások elengedhetetlen kelléke. Kifejezetten úgy tervezték, hogy javítsa otthona energiahatékonyságát, miközben megvédi a szerkezetet a káros páratartalomtól. Ez a magas teljesítményű, innovatív szigetelési megoldás tökéletes választás mindenki számára, aki a hőveszteség minimalizálására és az épület belső komfortjának növelésére törekszik.

Tulajdonságok és előnyök:

  • Szálerősítés: A fólia szálerősítése növeli a szakítószilárdságot és ellenállóbbá teszi a mechanikai sérülésekkel szemben.
  • Párazáró képesség: Kiválóan megakadályozza a pára bejutását a szigetelésbe, így védi a szerkezetet a penész és a nedvesség okozta károktól.
  • Energiahatékonyság: A hőtükrös technológia csökkenti a hőveszteséget, így jelentős mértékben növeli az épület energiahatékonyságát.
  • Univerzális alkalmazhatóság: Alkalmazható tetők, falak és padlások szigetelésében egyaránt, új építésű és felújított ingatlanok esetén.
  • Könnyű telepítés: A fólia könnyű súlya és a nagy tekercsméret gyors és egyszerű telepítést tesz lehetővé.
  • Környezetbarát: A termék gyártása során figyelembe vették a környezeti hatásokat, így az alacsony ökológiai lábnyommal rendelkezik.

Alkalmazás:

A szálerősített hőtükör fólia párazáró képessége és hővisszaverő tulajdonságai miatt ideális választás minden építkezési projekt számára, ahol a hőszigetelés és a páraellenes védelem egyaránt prioritást élvez. Kiválóan használható lakó-, iroda- és ipari épületekben, biztosítva a tartós védelmet és komfortot.

Miért válassza a szálerősített hőtükör fóliát a HelloMestertől?

A HelloMester elkötelezett amellett, hogy ügyfelei számára csak a legmagasabb minőségű építőanyagokat biztosítsa. A szálerősített hőtükör fóliánk garantálja, hogy építkezése során a legjobb szigetelési megoldást kapja, amely hosszú távú megtakarítást jelent a fűtési és hűtési költségek terén. Válassza a HelloMestert, és tegye otthonát energiahatékonnyá, kényelmessé és védetté.

Egyedi ajánlatkérés

Nem találod azt, amire szükséged van, vagy egyszerre több termékre lenne szükséged? A HelloMester itt van, hogy segítsen! Ne habozz, és kérj tőlünk egyedi, komplex ajánlatot az ajánlatkérő felületünkön keresztül.