Kényelmes és egyszerű utánfutó bérlés a HelloMestertől

A HelloMester mindig azon dolgozik, hogy vásárlói számára a lehető legmegfelelőbb szolgáltatásokat nyújtsa, ezért mostantól nemcsak az építőanyagokat szállítjuk házhoz, hanem az utánfutó bérlés lehetőségét is biztosítjuk!

Vásárlóink számára extra kedvezmény: Amennyiben nálunk vásárolja meg az építkezéshez szükséges anyagokat, úgy a 6 méter hosszú, faanyag szállítására is alkalmas utánfutót, mindössze 1500 forintért biztosítjuk. Ez a rendkívül kedvező ár lehetővé teszi, hogy saját ütemterve szerint, akár már azonnal elvigye az anyagokat.

Nem vásárlóinknak is van megoldásunk: Ha csak az utánfutóra van szüksége, az első óra díja 1500 forint, ezt követően pedig kedvező, 900 forintos óradíjat alkalmazunk. Ez a flexibilis bérleti lehetőség ideális megoldás lehet, ha maga szeretné szállítani az építőanyagokat, vagy más nagyméretű tárgyakat.

Hatékony és praktikus: A 6 méteres hosszúságú futónk tökéletesen megfelel hosszú faanyagok, például gerendák vagy szarufák szállítására. Nem kell többé azon gondolkodnia, hogyan szállíthatná a hosszabb anyagokat biztonságosan; válassza a HelloMester utánfutó szolgáltatását, és spórolja meg a felesleges fejtörést!

Foglalja le az utánfutót még ma! Legyen szó építkezésről vagy nagyobb tárgyak szállításáról, a HelloMester utánfutó bérléssel egyszerűvé és költséghatékonnyá válik a feladat.