Minden, amire az építkezéshez szüksége lehet: szerszám bérlés a HelloMestertől

A HelloMester mostantól nem csak építőanyagokat kínál, hanem a munka megkönnyítéséhez szükséges szerszámok széles választékát is bérelheti nálunk.

Gurulós állvány bérlés:

Munkáljon biztonságos magasságban a 5-6 méter munkamagasságú gurulós állványainkkal, melyek napi díja csak 7000 Ft. 

Létra bérlés:

Különféle méretű létráink a kisebb javítástól az átfogóbb felújításig minden igényt kielégítenek. Válassza a 4-6 fokos modelleket 2500 Ft/nap díjért, vagy a nagyobb, 7-12 fokos változatokat 3000 Ft/nap díjért.

Kompresszor és speciális szerszámok:

Kompresszoraink és a Graco GX21 ipari festékszóróink napi 7000 Ft, illetve 18000 Ft bérleti díjért kínálnak professzionális megoldást festési és felújítási munkákhoz.

Véső és fúrókalapács:

Robbanékony erő a beton és más kemény anyagok fúrásához vagy véséséhez mindössze 6000 Ft/nap díjért.

Kerti eszközök:

Területek gondozásához bérelhető benzines fűnyíró 5000 Ft/nap és a rotációs kapa 9000 Ft/nap áron. Ne hagyja, hogy a kerti munka megállítsa az építkezést!

Makita sterimo:

A Makita Sterimo 1200 W teljesítményű berendezéssel gyorsan és hatékonyan végezheti el a nagyobb tisztítási feladatokat. Ezzel a professzionális mosógéppel a tisztítás egyszerűbbé és kényelmesebbé válik, legyen szó bármilyen felületről. A Makita Sterimo napi bérleti díja csupán 7000 Ft, így könnyen hozzáférhetővé válik a hatékony tisztítás minden projekt számára.

Fél napos kedvezmény: Ha csak rövid időre van szüksége a szerszámokra, élvezze fél napi bérleti lehetőségünket féláron! 

Béreljen szerszámot könnyedén: Vegye fel a kapcsolatot a HelloMesterrel a szükséges szerszámokért, és kezdje el építkezési vagy felújítási projektjét a lehető legegyszerűbben! Gondoskodjon róla, hogy minden eszköz kéznél legyen, amikor szüksége van rá, csakis a HelloMester által biztosított megbízhatósággal és kényelemmel.