POLI-FARBE CELLKOLOR SELYEMFÉNYŰ ZOMÁNCFESTÉK 5L – fehér

Bruttó ár: 17580 Ft /doboz

Kategória:

Fedezze fel a Cellkolor Selyemfényű Zománcfestéket, amely egy univerzális, oldószeres alapú zománcfesték, kifejezetten kül- és beltéri fa- és fémfelületek védő és dekoratív festésére tervezve. Ez a könnyen kezelhető festék ellenáll a mindennapi mechanikai igénybevételnek, az időjárási hatásoknak és még a fertőtlenítőszereknek is. A nehezen gyulladó bevonat élénk és tartós színeket biztosít, megőrizve a festett felületek esztétikáját hosszú távon.

Tulajdonságok és Előnyök:

  • Kiváló Alkalmazhatóság: Ecsettel, szivacshengerrel és szórással egyaránt felhordható, lehetővé téve a felhasználó számára a különböző felületeken való alkalmazást.
  • Ellenálló: Mechanikai és időjárási hatásokkal, valamint fertőtlenítőszerekkel szemben is ellenálló.
  • Élénk, Tartós Színek: Nehezen gyulladó bevonatréteget képez, amely hosszú ideig megőrzi az élénk színeket.
  • Javasolt Rétegszám: Optimális fedés érdekében 1-2 réteg felhordása javasolt.
  • Kiadósság: Legfeljebb 16 m2/l egy rétegben.
  • Hígítás: A Cellkolor szintetikus hígítóval legfeljebb 2%-ban hígítható a könnyebb alkalmazás érdekében.
  • Száradási Idő: Érintésszáraz 16 óra után, teljesen átfesthető 24 óra után.

A Cellkolor Selyemfényű Zománcfestékkel otthona vagy munkahelye fa- és fémfelületei nemcsak szép megjelenésűek lesznek, de hosszú távú védelmet is élvezhetnek az elemekkel szemben. Kiválasztása garantálja, hogy a festett felületek éveken át megőrzik pompájukat és ellenálló képességüket.

Egyedi ajánlatkérés

Nem találod azt, amire szükséged van, vagy egyszerre több termékre lenne szükséged? A HelloMester itt van, hogy segítsen! Ne habozz, és kérj tőlünk egyedi, komplex ajánlatot az ajánlatkérő felületünkön keresztül.