POLI-FARBE INNTALER PREMIUM LATEX BELTÉRI FALFESTÉK 4L

Bruttó ár: 3690 Ft

Kategória:

Ismerje meg a POLI-FARBE Inntaler Premium Latex beltéri falfestéket, amely a kiváló fedőképesség és az egészségtudatos összetétel tökéletes kombinációját kínálja otthona számára. Ez a vízzel hígítható, illatosított beltéri falfesték extra alacsony VOC (volatilis szerves vegyületek) tartalommal rendelkezik, így választása nemcsak esztétikai, de környezettudatos döntés is.

Főbb Jellemzők:

  • Kiváló Fedőképesség: Egyszerűen és hatékonyan fedheti le a korábbi színeket és foltokat.
  • Extra Alacsony VOC Tartalom: Az alacsony VOC tartalomnak köszönhetően a festék kevésbé terheli a környezetet és az otthoni levegő minőségét.
  • Vízzel Hígítható és Illatosított: Kellemes illatú, könnyen alkalmazható és tisztítható, vízzel hígítható formula.
  • Matt, Esztétikus Bevonat: A festék matt bevonata elegáns és modern megjelenést kölcsönöz a falaknak, miközben jó pára- és légáteresztő tulajdonságokkal bír.
  • Színezhető: A termék színezhető, így tökéletesen illeszkedik otthona színsémájához.

A POLI-FARBE Inntaler Premium Latex Beltéri Falfesték ideális választás, ha egyaránt fontos Önnek a minőség, az egészségvédelem és a környezettudatosság. Alkalmazásával otthona falai nemcsak gyönyörűek, hanem „lélegzők” is lesznek, biztosítva ezzel a kényelmes és egészséges lakóteret.

Egyedi ajánlatkérés

Nem találod azt, amire szükséged van, vagy egyszerre több termékre lenne szükséged? A HelloMester itt van, hogy segítsen! Ne habozz, és kérj tőlünk egyedi, komplex ajánlatot az ajánlatkérő felületünkön keresztül.