Rigips Rimano 6-30mm 20kg.

Bruttó ár: Original price was: 7390 Ft.Current price is: 6790 Ft.

Kategória:

Rigips Rimano 6-30mm Gipszes Fehér Vakolat 20kg

Fedezze fel a Rigips Rimano 6-30 gipszes fehér vakolatot, amely kifejezetten beltéri felhasználásra lett kifejlesztve. Ez a 20 kg-os kiszerelésű termék a meglévő vakolatfelületek tökéletes javítására és előkészítésére szolgál festés előtt, valamint ajtók és ablakok körüli falsíkok precíz kijavítására.

Főbb Jellemzők és Előnyök:

  • Beltéri Alkalmazás: Kifejezetten belső terekben történő használatra optimalizált, anyagában glettelhető vakolat.
  • Kiváló Tapadás: Erős tapadási tulajdonságokkal rendelkezik, így biztosítva a vakolat hosszú távú megmaradását a kijavított felületeken.
  • Széleskörű Alkalmazhatóság: Alkalmas a meglévő vakolatfelületek hibáinak javítására, a festés előtti felkészítésre, valamint az ajtók és ablakok körüli falsíkok pontos kijavítására.
  • 6-30mm Vastagság: Lehetővé teszi a változó vastagságú javításokat, a vékony rétegtől kezdve az akár 30mm vastagságú alkalmazásig.

A Rigips Rimano 6-30 gipszes fehér vakolattal egyszerűvé válik a belső terek felújítása és esztétikai javítása. Válassza ezt a terméket, ha megbízható és könnyen kezelhető megoldást keres a belső falak és mennyezetek tökéletesítésére.

Egyedi ajánlatkérés

Nem találod azt, amire szükséged van, vagy egyszerre több termékre lenne szükséged? A HelloMester itt van, hogy segítsen! Ne habozz, és kérj tőlünk egyedi, komplex ajánlatot az ajánlatkérő felületünkön keresztül.