Baumit FinoBello 20 kg.

Bruttó ár: Original price was: 6200 Ft.Current price is: 5990 Ft.

Kategória:

BAUMIT Fino Bello 20 kg kézi gipszes glettanyag 0-10 mm

Univerzális beltéri kézi glettanyag 0-10 mm. Alkalmazás: mész-cement, cement és gipszes vakolatokra, betonfelületekre, gipszkarton szerkezetek hézagkitöltésére és teljes felületére, gipsz blokk falazóelemek fugázására és felületképzésére.

 

Felhasználás:

Az alap legyen száraz, teherbíró, portól és laza részektől mentes. A zsák tartalmát szórjuk kb.13 liter tiszta vízbe, 3-5 percig hagyjuk állni, majd kézzel vagy alacsonyfordulatú keverőgéppel keverjük csomómentesre. Vakolt és beton felületeken az alap minőségétől függően 1 vagy 2 rétegben hordjuk fel, az esetleges nagyobb hibákat előre javítsuk ki. Gipszkarton hézagainak kitöltésére csak hézagerősítő csíkkal alkalmas. Ideális felület festés és tapétázás alá. A tapéta és a festékgyártó cégek technológia előírásait mindig vegyék figyelembe. Más termékekkel ne keverjük! A levegő, az anyag és az alapfelület hőmérséklete +5 ºC felett legyen a felhordás és a kötés ideje alatt. Nem alkalmas csempeburkolat alá! A bedolgozást az érvényben lévő szakmai szabályok, szabványok és műszaki előírások szerint kell végezni. Fűtőberendezések használatakor, különösen, ha gázüzeműek, ügyeljünk az alapos szellőztetésre. Az elektromos berendezések és a vakolatlécek rögzítéséhez, valamint az alap esetleges nagyobb egyenetlenségeinek kisimításához, ill. a hézagok kitöltéséhez kizárólag gipszalapú anyagok használhatók!

Egyedi ajánlatkérés

Nem találod azt, amire szükséged van, vagy egyszerre több termékre lenne szükséged? A HelloMester itt van, hogy segítsen! Ne habozz, és kérj tőlünk egyedi, komplex ajánlatot az ajánlatkérő felületünkön keresztül.