Rigips Rimano Plus A 20kg.

Bruttó ár: 6590 Ft

Kategória:

Fedezze fel a Rigips Rimano Plus A univerzális felületkiegyenlítőt, amely professzionális megoldást kínál az egyenetlen fal- és mennyezetfelületek simítására. Ez a 20 kg-os kiszerelésben kapható gipszbázisú portermék ideális választás mindazok számára, akik a belső térben tégla-, beton- és vakolatfelületeken szeretnének sima, repedés- és zsugorodásmentes felületet elérni.

Jellemzők és Előnyök:

  • Univerzális Alkalmazhatóság: A Rigips Rimano Plus A minden típusú tégla-, beton-, új vagy felújítandó mész-cement vakolatú fal- és mennyezetfelület egyenetlenségeinek kitöltésére használható.
  • Repedés- és Zsugorodásmentes Felület: Képes egyenletes, sima bevonatot biztosítani, amely ellenáll a repedéseknek és a zsugorodásnak.
  • Beltéri Felhasználás: Kifejezetten beltéri felhasználásra tervezték, így otthona minden helyiségében alkalmazható.
  • Könnyű Bedolgozás: Kiváló tapadási tulajdonságokkal rendelkezik, és a bedolgozhatósági idő (kb. 75-90 perc) elegendő időt biztosít a precíz felületkialakításra.

Legyen szó új építésű vagy felújítandó otthonról, a Rigips Rimano Plus A gipszbázisú felületkiegyenlítő garantálja, hogy a felületek simák és hibátlanok legyenek, kész a végső befejező rétegekre. Válassza a Rigips minőséget a tökéletes belső felületekért!

Egyedi ajánlatkérés

Nem találod azt, amire szükséged van, vagy egyszerre több termékre lenne szükséged? A HelloMester itt van, hogy segítsen! Ne habozz, és kérj tőlünk egyedi, komplex ajánlatot az ajánlatkérő felületünkön keresztül.