Széria glett 20kg.

Bruttó ár: Original price was: 5790 Ft.Current price is: 5490 Ft.

Kategória:

Fedezze fel a Széria Glettet, egy univerzális beltéri glettelő gipszt, amelyet kifejezetten a modern építkezés és felújítás igényeihez igazítva fejlesztettek ki. A termék 0-10 mm vastagságú rétegek alkalmazására készült, több célra is felhasználható, biztosítva ezzel a széles körű alkalmazhatóságot otthonában.

Főbb Jellemzők és Előnyök:

  • Több Célra Felhasználható: Extra fehér színének és finom textúrájának köszönhetően tökéletes választás a legkülönbözőbb felületek simítására és glettelésére.
  • Kiváló Tapadás: Kiválóan alkalmas beton- és habarcsfelületek glettelésére, akár 0 mm-es vastagságtól kezdve.
  • Gipszkarton Lapokhoz: Jól használható gipszkarton lapok felületi glettelésére és hézagolására, hézagerősítő csíkkal, biztosítva a sima és hibátlan felületeket.
  • Vakolatként is Alkalmazható: Felhasználható tégla és beton felületeken vakolatként, maximálisan 10 mm vastagságig.
  • Hosszú Bedolgozhatósági Idő: A kb. 75-90 perc bedolgozhatósági idő lehetővé teszi a precíz és gondos munkavégzést, így növelve a munkafolyamatok hatékonyságát.

A Széria Glett 20kg-os kiszerelése biztosítja, hogy elegendő anyag álljon rendelkezésre akár nagyobb területek gletteléséhez is. Válassza ezt a terméket, ha megbízható, könnyen alkalmazható és tökéletes végeredményt kíván elérni beltéri glettelési munkái során.

Egyedi ajánlatkérés

Nem találod azt, amire szükséged van, vagy egyszerre több termékre lenne szükséged? A HelloMester itt van, hogy segítsen! Ne habozz, és kérj tőlünk egyedi, komplex ajánlatot az ajánlatkérő felületünkön keresztül.