Nida Duo 2 in 1 25kg 0-6mm.

Bruttó ár: Original price was: 6590 Ft.Current price is: 5990 Ft.

Kategória:

Fedezze fel a Nida Duo 2 in 1 hézagoló gipszt, egy univerzális szintetikus gipsz bázisú terméket, amely a legújabb adalékok hozzáadásával kivételes tapadási tulajdonságokkal és felhasználóbarát alkalmazhatósággal rendelkezik. Tökéletes választás azokhoz a befejező munkákhoz, ahol a precizitás és a minőség kulcsfontosságú.

Főbb Jellemzők és Előnyök:

  • Erősítőszalag Könnyű Süllyesztése: Az erősítőszalagot egyszerűen süllyesztheti a hézagoló anyagba, így biztosítva a hézagok és sarkok stabil és tartós rögzítését.
  • Sima Felület: A gipsz egyenletes és sima felületet biztosít, ami ideális alapot képez a festéshez vagy további dekorációs munkákhoz.
  • Fehér Színű: A termék fehér színe lehetővé teszi, hogy a befejező munkálatok során tökéletes alapot kapjon, amely minden típusú festékkel vagy bevonattal kompatibilis.

Kiszerelés: A termék 25 kg-os zsákban érhető el, így nagyobb területek kezelésére is elegendő anyagot biztosít.

A Nida Duo 2 in 1 hézagoló gipsz a magas minőségi követelményeknek megfelelően készült, garantálva a sima felületeket és a könnyű alkalmazhatóságot. Válassza ezt a terméket, ha a lapok közötti hézagok és sarkok precíz és tartós rögzítését szeretné elérni, miközben az eredmény egy sima, festésre kész felület lesz.

Egyedi ajánlatkérés

Nem találod azt, amire szükséged van, vagy egyszerre több termékre lenne szükséged? A HelloMester itt van, hogy segítsen! Ne habozz, és kérj tőlünk egyedi, komplex ajánlatot az ajánlatkérő felületünkön keresztül.