NORGIPS GIPSZKARTON NORMÁL 1200X2000MM 12,5 mm

Bruttó ár: 2190 Ft /tábla

Kategória: Címke:

A Norgips Normál Gipszkarton 12,5 mm vastagságban ideális választás belső szárazépítési munkákhoz, ahol a relatív páratartalom nem haladja meg a 70%-ot. Mérete (1200x2000mm) és specifikációja tökéletesen alkalmassá teszi a különböző belsőépítészeti feladatok elvégzésére.

Jellemzők:

  • Páratartalom tolerancia: Megbízhatóan használható olyan helyiségekben, ahol a relatív páratartalom nem haladja meg a 70%-ot, így biztosítva a lemez stabilitását és tartósságát.
  • Egyenletes vágás: A lemez rövidebb élei egyformára vannak vágva, ami könnyebbé teszi a telepítést és a pontos illesztéseket.
  • Kartonnal bevonva: A hosszabbik élek kartonnal vannak bevonva és lapítottak, amelyek elősegítik a sima és egyenletes felületek kialakítását.
  • Sokoldalú felhasználás: Leggyakrabban belső szárazépítéshez használják, mint például fal- és mennyezeti burkolatok, válasz- és előtétfalak, álmennyezetek és tetőtér beépítések kivitelezéséhez.

Egyedi ajánlatkérés

Nem találod azt, amire szükséged van, vagy egyszerre több termékre lenne szükséged? A HelloMester itt van, hogy segítsen! Ne habozz, és kérj tőlünk egyedi, komplex ajánlatot az ajánlatkérő felületünkön keresztül.