Mapei Keraflex S1 flexiblis csemperagasztó, 25 kg

Bruttó ár: Original price was: 7990 Ft.Current price is: 7490 Ft.

Kategória:

Fedezze fel a Mapei Keraflex S1 Flex-ragasztót, amely az igényes burkolati projektekhez tervezett fokozott terhelhetőségű, flexibilis ragasztóhabarcs. Az alakítható, lecsúszásmentes és nyújtott nyitott idejű jellemzői miatt ez a cementkötésű ragasztó ideális választás kerámia burkolólapok és kőlapok rögzítéséhez.

Alkalmazási Területek és Előnyök:

A Keraflex S1 különösen alkalmas nagyméretű, nehéz kerámia és kőlapok ragasztására, ahol a flexibilitás és a magas terhelhetőség elengedhetetlen. A lecsúszásmentes formula lehetővé teszi a függőleges felületeken történő alkalmazását is, így falon és padlón egyaránt tökéletesen használható.

  • C2TE S1 Osztályozás: Megfelel a legmagasabb ipari szabványoknak, biztosítva a kiváló tapadást és flexibilitást.
  • Nyújtott Nyitott Idő: Több időt biztosít a burkolólapok pontos elhelyezésére és igazítására.
  • Lecsúszásmentes: A ragasztó speciális formulája megakadályozza a nagy méretű lapok lecsúszását, biztosítva a stabil és egyenletes elhelyezést.
  • Anyagszükséglet: 1,5-5 kg/m^2, lehetővé téve a gazdaságos és hatékony felhasználást.

Felhasználás és Száradási Idők:

  • Fugázható: Fugázható falon 4-8 óra, padlón 24 óra múlva, így gyorsan tovább lehet haladni a munkálatokkal.
  • Alkalmazás: A Keraflex S1 ragasztó keverhető standard módszerekkel, és könnyen felhordható a kívánt felületekre.

Miért válassza a Mapei Keraflex S1-et?

A Mapei Keraflex S1 a megbízhatóság és a minőség záloga a csemperagasztók világában. A különféle burkolati igényekhez tervezett flexibilis, lecsúszásmentes és nyújtott nyitott idejű jellemzői a legmagasabb szintű kényelmet és teljesítményt nyújtják. Válassza a Keraflex S1 ragasztót a HelloMester kínálatából a tartós, erős és esztétikus burkolati eredményekért minden projektben.

Egyedi ajánlatkérés

Nem találod azt, amire szükséged van, vagy egyszerre több termékre lenne szükséged? A HelloMester itt van, hogy segítsen! Ne habozz, és kérj tőlünk egyedi, komplex ajánlatot az ajánlatkérő felületünkön keresztül.