Mapei Adesilex P9 flexibilis csemperagasztó 25 kg

Bruttó ár: Original price was: 5790 Ft.Current price is: 5190 Ft.

Kategória:

Fedezze fel a Mapei Adesilex P9-et, egy emelt minőségű, adalékszerekkel kevert flexibilis csemperagasztót, amely a kül- és beltéri burkolati munkák megbízható alapja. Alkalmazása ideális csempék, mázas kerámialapok, greslapok és elszíneződésre nem hajlamos természetes kövek ragasztására, maximális 60×30 cm-es lapméretekig.

Alkalmazási területek:

A Mapei Adesilex P9 alkalmazható fokozott igénybevételű alapfelületeken, mint például padlófűtéssel ellátott aljzatokon vagy kenhető vízszigeteléssel kezelt felületeken. Ez a ragasztó tökéletes választás mindazok számára, akik a megbízhatóságot és az erős tapadást keresik burkolati projektjeikben.

Történet és megbízhatóság:

Az Adesilex P9 ragasztó több évtizedes tapasztalat és fejlesztés eredménye, mely először 1952-ben került piacra. Azóta is kiemelkedő népszerűségnek örvend a hidegburkoló szakemberek körében, köszönhetően kiváló minőségének és sokoldalúságának.

Technikai Adatok:

  • Kiszerelés: 25 kg-os zsák
  • Felhasználhatóság: Vízzel keverés után 8 óra
  • Nyitott idő: Kb. 30 perc
  • Anyagszükséglet: Kb. 2-5 kg/m2, függ a burkolat típusától, méretétől és vastagságától
  • Száradási idők: Járható kb. 24 óra múlva, fugázható kb. 24 óra múlva (a környezeti hőmérséklettől és páratartalomtól függően)

Miért válassza a Mapei Adesilex P9-et?

A Mapei Adesilex P9 csemperagasztó ideális választás azok számára, akik évtizedes tapasztalattal alátámasztott, megbízható és magas minőségű ragasztót keresnek burkolati munkáikhoz. Legyen szó új burkolatról vagy a meglévő felületek felújításáról, az Adesilex P9 a tökéletes alapot biztosítja az Ön projektjéhez.

Válassza a Mapei Adesilex P9 flexibilis csemperagasztót a HelloMester kínálatából, és biztosítsa burkolatai tartós és erős rögzítését minden körülmények között.

Egyedi ajánlatkérés

Nem találod azt, amire szükséged van, vagy egyszerre több termékre lenne szükséged? A HelloMester itt van, hogy segítsen! Ne habozz, és kérj tőlünk egyedi, komplex ajánlatot az ajánlatkérő felületünkön keresztül.