9,5mm Gipszkartonnormál 2000x1250x9,5 mm

Bruttó ár: 2990 Ft /tábla

Kategória:

Fedezze fel a HelloMester 9,5mm-es Normál Gipszkartont, amely kiváló választás minden belsőépítészeti projekt számára. Könnyű, mégis erős, ez a gipszkarton ideális választás falak, válaszfalak, álmennyezetek és egyéb belső szerkezetek kialakításához.

Főbb Jellemzők:

  • Méret: 2000x1250x9,5 mm
  • Vastagság: 9,5 mm
  • Alkalmazás: Belső falak, válaszfalak, álmennyezetek

Előnyök:

  • Könnyű szerelhetőség: Egyszerűen kezelhető és szerelhető, ami időt takarít meg a telepítés során.
  • Rugalmas alkalmazás: Ideális választás különböző belsőépítészeti projektekhez, beleértve az otthoni felújítást és az irodai átalakításokat.
  • Tartósság: Ellenáll a mindennapi használatból adódó kopásnak és sérüléseknek.

Alkalmazási területek: A 9,5 mm-es Normál Gipszkarton tökéletesen alkalmazható új építkezésekben, otthoni felújításokban, valamint kereskedelmi és irodai terekben. Egyszerűen vágja és formázza a kívánt méretre, hogy megvalósítsa a kreatív és egyedi belső tervezési elképzeléseket.

Vásároljon most: Válassza a HelloMester 9,5mm-es Normál Gipszkartonját, hogy minőségi alapanyagokkal valósítsa meg következő építészeti projektjét. Látogasson el weboldalunkra a részletes információkért és vásárolja meg ezt a sokoldalú építőanyagot még ma!

Egyedi ajánlatkérés

Nem találod azt, amire szükséged van, vagy egyszerre több termékre lenne szükséged? A HelloMester itt van, hogy segítsen! Ne habozz, és kérj tőlünk egyedi, komplex ajánlatot az ajánlatkérő felületünkön keresztül.