MAPEI Keracolor ff fugázó 5 kg ( fehér, szürke, bézs)

Bruttó ár: Original price was: 4495 Ft.Current price is: 3999 Ft.

Kategória:

Fedezze fel a MAPEI Keracolor FF Fugázóhabarcsot, amely ideális választás kül- és beltéri burkolati munkákhoz egyaránt. Ez a Flex CG2WA osztályba tartozó, fokozott terhelhetőségű cementkötésű fugázóhabarcs, csökkentett vízfelvétellel és magas kopásállósággal rendelkezik, így garantálva a hosszú élettartamot és a kiváló minőségű végeredményt.

Alkalmazási Területek:

  • Bármilyen típusú kerámia padló- és falburkolatok, beleértve a porcelán, klinker és más speciális burkolóanyagokat.
  • Természetes kő, márvány, gránit és egyéb kőanyagok, valamint üveg- és márványmozaikok fugázása.
  • Beltéri fal- és padlóburkoló kerámialapok, úszómedencék és ipari padlók fugázása.

Előnyök:

  • Különösen sima és fényes felületet biztosít, amely tökéletesen illeszkedik a modern belső terekhez és a minőségi burkolólapokhoz.
  • Alkalmas a vegyszerállóságot nem igénylő ipari területek fugázására is, mint például garázsok és raktárak.
  • Bedolgozás után kb. 2 órával, járhatóvá válik kb. 24 órával később, és teljesen terhelhetővé 7 nap múlva.

Anyagszükséglet és Színek:

Az anyagszükséglet a hézagmérettől függően változik. A pontos kalkulációhoz használja a MAPEI online fugázó- és tömítőanyag kalkulátorát. Elérhető színek között megtalálható a 100-as, 110-es, 111-es, 113-as, 119-es, 120-as, 132-es és 133-as, 143-as árnyalat, így minden design-igénynek megfelelően választhat.

Miért a MAPEI Keracolor FF?

A MAPEI Keracolor FF Fugázóhabarcs a minőség és a tartósság záloga. Legyen szó úszómedencéről, ipari területről vagy a nappali elegáns padlójáról, ez a termék biztosítja a szükséges erősséget, vízállóságot és esztétikai megjelenést. Válassza a MAPEI minőséget a HelloMestertől, és élvezze a hosszú távú elégedettséget projektjeivel.

Egyedi ajánlatkérés

Nem találod azt, amire szükséged van, vagy egyszerre több termékre lenne szükséged? A HelloMester itt van, hogy segítsen! Ne habozz, és kérj tőlünk egyedi, komplex ajánlatot az ajánlatkérő felületünkön keresztül.