Üvegszövetháló 50 m2

Bruttó ár: 11000 Ft

Felfedezésre vár az üvegszövetháló 50 m2, egy nélkülözhetetlen kiegészítő minden homlokzati hőszigetelő rendszerhez és kent szigetelésekhez. Megfelel az ETAG 004 irányelveknek, ez a 145 grammos üvegszövet háló kiváló minőségű erősítést biztosít a szigetelő rendszerek számára.

Tulajdonságok és Előnyök:

  • Lúg-, Alkáli-, Fagy- és Időálló: A háló anyagösszetétele ellenállóvá teszi a legtöbb kémiai és fizikai behatással szemben, így garantálja a hosszú távú védelmet és stabilitást.
  • Magas Szakítószilárdság: Az üvegszövet háló kiemelkedő mechanikai ellenálló képessége biztosítja, hogy a szigetelő rendszerek megőrizzék integritásukat még extrém körülmények között is.
  • Szálszétcsúszást Gátló Bevonat: A háló felületén található speciális bevonat megakadályozza a szálak szétcsúszását, így könnyebbé téve a telepítést és javítva a végeredmény stabilitását.

Alkalmazási területek:

Az üvegszövetháló ideális választás a homlokzati hőszigetelő rendszerek erősítésére, valamint különböző kent szigetelések megerősítésére, ahol extra védelem és tartósság szükséges. Az ETAG 004 irányelveknek megfelelően kifejlesztett háló alkalmazása jelentősen javítja a szigetelési rendszerek teljesítményét és hosszú élettartamát.

Miért válassza az üvegszövethálót?

Az üvegszövetháló használata jelentős mértékben növeli a szigetelő rendszerek megbízhatóságát, ellenállóvá teszi őket a környezeti hatásokkal szemben, és hosszabb élettartamot biztosít. A magas szakítószilárdság és a szálszétcsúszást gátló bevonat révén az üvegszövetháló garantálja a szigetelési munkálatok sikeres és tartós kivitelezését.

A HelloMester kínálatában megtalálható üvegszövetháló megoldást kínál azok számára, akik a legmagasabb minőségi és tartóssági követelmények mellett szeretnék végezni szigetelési projektjeiket. Válassza a biztonságot és a megbízhatóságot az üvegszövethálóval a HelloMestertől.

Egyedi ajánlatkérés

Nem találod azt, amire szükséged van, vagy egyszerre több termékre lenne szükséged? A HelloMester itt van, hogy segítsen! Ne habozz, és kérj tőlünk egyedi, komplex ajánlatot az ajánlatkérő felületünkön keresztül.