TRINÁT MAGASFÉNYŰ ZOMÁNCFESTÉK 100 FEHÉR 5 L

Bruttó ár: 26900 Ft

Kategória:

A TRINÁT Magasfényű Zománcfesték 100 Fehér egy univerzálisan alkalmazható, magas fedőképességű átvonófesték, amelyet különösen a kül- és beltéri fa-, vas-, és acélfelületek védelmére és esztétikus megjelenésére terveztek.

Alkalmazási Terület:

Ideális választás mindenféle kül- és beltéri fa-, vas-, és acélfelületek bevonataként. A megfelelően előkészített felületeken alkalmazva kiváló fedést és tartósságot biztosít.

Előnyök:

  • Nagy Fedőképesség: A TRINÁT Zománcfesték tökéletes fedést biztosít, így a felületek egységesen és makulátlanul fognak kinézni.
  • Magasfényű Csillogás: Speciális formulájának köszönhetően magasfényű csillogást kölcsönöz a bevonatnak, amely kiemeli a felületek szépségét.
  • Vízlepergető Hatás: A festék vízlepergető tulajdonsága késlelteti a korróziót és a korhadást, hosszabb élettartamot biztosítva a bevonat alatti anyagoknak.
  • Kiváló Terülés: A festék kiválóan terül, így egyszerűen és gyorsan alkalmazható akár nagyobb felületeken is.

Használati Útmutató:

A legjobb eredmények érdekében a felületet megfelelően elő kell készíteni: tisztítás, csiszolás és alapozás szükséges lehet. A TRINÁT Magasfényű Zománcfesték 100 Fehér alkalmazása után a felület már rövid időn belül ellenállóvá válik a külső behatásokkal szemben.

Miért válassza a TRINÁT Magasfényű Zománcfestéket?

Válassza a TRINÁT Magasfényű Zománcfestéket, ha egy megbízható, tartós és esztétikailag vonzó bevonatot keres kül- és beltéri fa-, vas- és acélfelületei számára. A kiváló fedőképesség, a magasfényű csillogás és a vízlepergető hatás biztosítja, hogy a bevonat hosszú távon megőrizze szépségét és funkcionalitását.

Fedezze fel a TRINÁT Magasfényű Zománcfesték 100 Fehér előnyeit, és adjon felületeinek tartós védelmet és lenyűgöző megjelenést a HelloMester kínálatából.

Egyedi ajánlatkérés

Nem találod azt, amire szükséged van, vagy egyszerre több termékre lenne szükséged? A HelloMester itt van, hogy segítsen! Ne habozz, és kérj tőlünk egyedi, komplex ajánlatot az ajánlatkérő felületünkön keresztül.