Lábazat indító sín 15cm (2,5 fm)

Bruttó ár: 4190 Ft

A lábazati kezdősín, más néven lábazati indító profil, a homlokzati hőszigetelő rendszerek kialakításánál játszik fontos szerepet, pontosabban a homlokzati hőszigetelő lapok kezdősorának elhelyezésére szolgál. A homlokzati hőszigetelő rendszerek indító profiljaként funkcionál, a megfelelő páraelvezetésben és szellőzésben is nagy szerepe van. A lábazati kezdősín minősége így kiemelten fontos, nem csak a hőszigetelő anyag beszerzésére kell koncentrálnia. A lábazati kezdősín használatával a hőszigetelés sokkal egyszerűbb, stabilabb és időtállóbb lesz. A lábazati kezdősín segítségével a falakon felgyülemlő nedvesség megfelelő módon távozhat, így a penészedést is megelőzheti a megfelelő indító profilok alkalmazásával.

Ha az igazán tartós hőszigetelés az álma és sikeres építkezést vagy felújítást szeretne, válasszon minőségi lábazati kezdősín termékeink közül! Lábazati kezdősín és kiegészítők kategóriánk minden darabja a legmagasabb minőségben áll rendelkezésére!

Egyedi ajánlatkérés

Nem találod azt, amire szükséged van, vagy egyszerre több termékre lenne szükséged? A HelloMester itt van, hogy segítsen! Ne habozz, és kérj tőlünk egyedi, komplex ajánlatot az ajánlatkérő felületünkön keresztül.