TRILAK THERMOTEK DRYVIT HOMLOKZATFELÚJÍTÓ FESTÉK 15 L

Bruttó ár: 35900 Ft

Kategória:

A Trilak Thermotek Dryvit homlokzatfelújító festékkel új életre keltheti otthona vagy épülete külső megjelenését. A szilikon bázisú kötőanyag biztosítja a bevonat rugalmasságát, míg a vízlepergető és öntisztuló felület hosszantartó védelmet nyújt az időjárás káros hatásaival szemben. A minimális vízfelvevő képesség mellett a festék kimagasló páraáteresztő tulajdonságokkal rendelkezik, így az épület „lélegezhet” és megelőzhető a páralecsapódás okozta károk.

Kiemelt Tulajdonságok:

  • Rugalmas Bevonat: A szilikon kötőanyag rugalmassá teszi a festéket, alkalmassá téve mozgó vagy repedezett felületekre is.
  • Vízlepergető és Öntisztuló: Az intelligens felületi tulajdonságok megkönnyítik a karbantartást és növelik az esztétikai élettartamot.
  • Kimagasló Páraáteresztés: Az épület falai „lélegezhetnek”, elkerülve ezzel a nedvesség okozta problémákat.
  • Biocid Tartalom: Filmvédő biocid tartalma védelmet nyújt az algák és gombák ellen.

Szerezze be a Trilak Thermotek Dryvit homlokzatfelújító festéket, és biztosítsa épülete számára a megfelelő védelmet és esztétikát. Ha még ma megrendeli, akár már holnapra kiszállítjuk!

Egyedi ajánlatkérés

Nem találod azt, amire szükséged van, vagy egyszerre több termékre lenne szükséged? A HelloMester itt van, hogy segítsen! Ne habozz, és kérj tőlünk egyedi, komplex ajánlatot az ajánlatkérő felületünkön keresztül.