HB BODY CHASSIS COAT 3IN1 FEKETE 2,5 L

Bruttó ár: 10980 Ft

Kategória:

Ismerje meg az HB Body Chassis Coat korróziógátló bevonatot, amely egyedülálló 3 az 1-ben formulájával védelmet nyújt járművek alvázának és mindenféle fémfelületnek. Ez az innovatív termék egyesíti az 1K alkid bázisú rozsdagátló, alapozó és festék funkcióit egyetlen hatékony megoldásban.

Alkalmazási Területek:

  • Járművek Alváza: Kiválóan alkalmas járműalvázak rozsdamentesítésére és védelmére.
  • Fémfelületek: Ideális kerítések, vaskapuk, csatornák és egyéb fémfelületek, mint acél, galván és aluminium védelmére.

Előnyök:

  • Univerzális Használat: Autójavító iparban és otthoni alkalmazásra egyaránt tökéletes, legyen szó kültéri vagy beltéri fémfelületekről.
  • Széles Színválaszték: Elérhető többféle színben, beleértve a fehéret, feketét, valamint számos RAL színt, így tökéletesen illeszkedik minden projektbe.

Használata:

Az HB Body Chassis Coat 3IN1 egyszerűen felhordható és gyorsan szárad, biztosítva a fémfelületek hosszantartó védelmét a korrózióval szemben. A különböző színekben elérhető bevonat lehetővé teszi, hogy minden felületre a legmegfelelőbb árnyalatot válassza.

Miért válassza az HB Body Chassis Coatot?

Az HB Body Chassis Coat 3IN1 korróziógátló bevonat ideális megoldás mindazok számára, akik megbízható védelmet szeretnének biztosítani járműveik alvázának és fémfelületeinek. A három funkció egyesítésével nemcsak időt és pénzt takaríthat meg, de hosszú távú védelmet is nyújt a rozsdával és egyéb károsodásokkal szemben.

Válassza az HB Body Chassis Coatot a HelloMesternél, és biztosítsa fémfelületei hosszantartó védelmét a korrózióval szemben.

Elérhető Színek: fehér, fekete, RAL 3000 tűzpiros, RAL 5013 kék, RAL 6005 zöld, RAL 7016 antracit, RAL 7040 szürke, RAL 8007 sötét barna, RAL 8007 világos barna, RAL 9006 alu, vörös

Egyedi ajánlatkérés

Nem találod azt, amire szükséged van, vagy egyszerre több termékre lenne szükséged? A HelloMester itt van, hogy segítsen! Ne habozz, és kérj tőlünk egyedi, komplex ajánlatot az ajánlatkérő felületünkön keresztül.