Baumit MPI 25 40 kg

Bruttó ár: 3290 Ft

Kategória:

Fedezze fel a Baumit MPI 25-öt, egy kivételes minőségű belső gépi vakolatot, amely gyárilag előkevert, száraz vakolóhabarcs formájában érhető el. Tökéletesen alkalmas bármilyen belső térben történő használatra, legyen szó lakóhelyiségről vagy munkahelyről. Az MPI 25 egyrétegű, beltéri mészcement vakolat, amely kiváló páraáteresztő tulajdonságokkal rendelkezik.

Főbb Jellemzők:

  • Páraáteresztő: Kiváló légáteresztő képességének köszönhetően segíti a helyiség egészséges mikroklímájának fenntartását.
  • Dörzsölt Felületképzés: Alkalmas dörzsölt felületképzéssel történő alkalmazásra, elegáns és sima befejezést biztosítva.
  • Falfűtés Vakolására is Alkalmas: Kiválóan használható falfűtések vakolására is, biztosítva a hatékony hőátadást.
  • Adalékanyagok: A mészhidrát, cement, mészkő, duzzasztott perlit és adalékszerek optimális kombinációjának köszönhetően erős, tartós és könnyen felhordható vakolat.

Az MPI 25 nem csak praktikus választás minden belső vakolási munkálatokhoz, hanem hosszú távú megoldást is kínál a falak szép és egészséges állapotának megőrzésére. Válassza ezt a terméket, ha a beltéri vakolási projektek során kiváló minőséget és megbízhatóságot keres.

Egyedi ajánlatkérés

Nem találod azt, amire szükséged van, vagy egyszerre több termékre lenne szükséged? A HelloMester itt van, hogy segítsen! Ne habozz, és kérj tőlünk egyedi, komplex ajánlatot az ajánlatkérő felületünkön keresztül.