Minden, amit az EPS 80 hőszigetelésről tudni érdemes

Az EPS (expandált polisztirol), vagy más néven hungarocell, az egyik leggyakrabban használt hőszigetelő anyag az építőiparban. Különösen az EPS 80 típusú szigetelőanyag népszerűsége magas, köszönhetően kiváló hőszigetelő képességének, könnyű súlyának és költséghatékonyságának. A HelloMester.hu-nál különösen jó ajánlatokkal várjuk azokat, akik az EPS 80-as szigetelést választják otthonuk vagy irodájuk szigetelésére.

Miért az EPS 80 a Jó Választás?

  • Kiváló hőszigetelés: Az EPS 80-as típusú szigetelőanyag kiváló hőszigetelő tulajdonságokkal rendelkezik, segítve ezzel az energiahatékonyság növelését és a fűtési költségek csökkentését.
  • Könnyű súly: Az EPS könnyű súlya megkönnyíti a szállítást és a telepítést, így gyorsabb és hatékonyabb munkavégzést tesz lehetővé.
  • Költséghatékony: Az EPS 80 az egyik legköltséghatékonyabb szigetelőanyag a piacon, ami hosszú távú megtakarítást jelent.
  • Páraáteresztő képesség: Az EPS megfelelő páraáteresztő képességgel rendelkezik, így segít megelőzni a kondenzáció kialakulását az épületek falai között.

EPS 80 áraink

Az EPS 80-as szigetelőanyagunk most rendkívül versenyképes árakon érhető el:

  • 5 cm: 999 Ft / m²
  • 10 cm: 1999 Ft / m²
  • 15 cm: 2999 Ft / m²

Ezek az árak lehetővé teszik, hogy a legjobb szigetelést kapja a pénzéért, miközben jelentősen csökkenti energiafelhasználását.

Ideális alkalmazási területek

Az EPS 80 kiválóan alkalmazható új építésű és felújítandó lakó-, iroda- és ipari épületekben egyaránt. Legyen szó padló-, fal-, vagy tetőszigetelésről, az EPS 80 minden igényt kielégít.

Miért a HelloMester?

A HelloMester.hu-nál nem csak versenyképes árakon kínáljuk az EPS 80-as szigetelőanyagot, hanem szakértő tanácsadással és kiváló ügyfélszolgálattal is várjuk vásárlóinkat. Rendeljen tőlünk, és élvezze az ingyenes szállítás előnyeit, amennyiben nagyobb mennyiséget vásárol.

Következtetés

Ha EPS 80-as szigetelőanyagot keres, a HelloMester kínálata kivételes lehetőséget biztosít a minőségi és költséghatékony szigetelésre. Látogasson el weboldalunkra még ma, és tegye otthonát vagy irodáját energiatakarékosabbá és kényelmesebbé az EPS 80 segítségével.