Polifarbe Diszperziós Fal- és Mennyezetfesték 14l

Bruttó ár: Original price was: 8999 Ft.Current price is: 8390 Ft.

Kategória:

Fedezze fel a Polifarbe Diszperziós Fal- és Mennyezetfestéket, amelyet kifejezetten a modern otthonok igényeinek megfelelően fejlesztettek ki. Ez a festék tökéletes választás, ha gazdaságos, ugyanakkor magas fedőképességű és könnyen kezelhető megoldást keres belső falfelületek és mennyezetek számára.

Főbb Jellemzők:

  • Matt Bevonat: Az alkalmazás eredményeként tartós, esztétikus matt felületet kap, amely hozzájárul otthona modern megjelenéséhez.
  • Jó Pára- és Légáteresztő Képesség: Az intelligens formula lehetővé teszi a falak „lélegzését”, így megelőzve a penész és a páralecsapódás kialakulását.
  • Gazdaságos és Könnyen Kezelhető: Kiváló fedőképessége és gazdaságos kiszerelése révén ideális választás nagyobb felületek festéséhez.
  • Univerzális Alkalmazás: Vakolt, meszelt vagy korábban festett falfelületekre, valamint fűrészporos tapétára és gipszkartonra is alkalmazható.

Ajánlott Rétegszám: A legjobb eredmény eléréséhez 2-3 rétegben javasolt a festék felhordása.

A Polifarbe Diszperziós Fal- és Mennyezetfestékkel nemcsak szép, hanem tartós és légáteresztő falfelületeket is készíthet, amelyek hozzájárulnak otthona komfortjához és egészségéhez. Tegye otthonát szebbé a Polifarbe minőségével!

Egyedi ajánlatkérés

Nem találod azt, amire szükséged van, vagy egyszerre több termékre lenne szükséged? A HelloMester itt van, hogy segítsen! Ne habozz, és kérj tőlünk egyedi, komplex ajánlatot az ajánlatkérő felületünkön keresztül.