HelloMester házhozszállítás: Kényelem és megtakarítás egy helyen!

Az építkezések és felújítások során gyakran felmerülő kérdés, hogy hogyan és honnan szerezzük be a szükséges építőanyagokat. Ebben a folyamatban szeretnénk most segíteni, és egy új, kényelmes megoldást kínálni vásárlóinknak.

Mi történik, ha a HelloMestert választod?

Azok számára, akik legalább nettó 220.000 Ft értékben választják az EPS80 hőszigetelő termékeinket – legyen az csak maga a szigetelés vagy a teljes rendszer ragasztóval és üvegszövet hálóval – különleges ajánlatot kínálunk. Ingyenes házhozszállítást biztosítunk az ország egész területén!

Ez az ajánlat nem csupán anyagi megtakarítást jelent számodra, de időt is spórolhatsz vele. Elfelejtheted az építőanyagok személyes átvételével járó macerát, hosszas sorban állást, vagy a tervezéshez kapcsolódó logisztikai kihívásokat. Mi mindenben segítünk!

A szállítás során autóink nem önrakodósak, így a kiszállítás napján rövid segítségre lehet szükség a pakolásnál. De ne aggódj, ez csak néhány percet vesz igénybe, és munkatársaink mindenben a segítségedre lesznek.

Miért válaszd a HelloMestert?

Mert nálunk a minőségi termékek mellett a vásárlói élmény is elsődleges. Célunk, hogy az építkezés vagy felújítás minden fázisában ott legyünk melletted, és olyan szolgáltatásokat nyújtsunk, amelyek megkönnyítik a munkádat. Az ingyenes házhozszállítással most még közelebb hozzuk hozzád az építőanyagokat, így Te csak az alkotásra és a tervezésre koncentrálhatsz.

Hidd el, sosem volt még ilyen egyszerű az építőanyag vásárlás. Válaszd a HelloMestert és tapasztald meg a különbséget!

Vedd fel velünk a kapcsolatot! Kérd ajánlatunkat!

1 Step 1
Ajánlatkérő adatai
Ajánlatkérés részletei
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right