Rockwool Multirock 5 cm

Bruttó ár: Original price was: 1100 Ft.Current price is: 980 Ft. /m²

Az építőiparban a minőség és a sokoldalúság kulcsfontosságú. A Rockwool Multirock 5 cm vastagságú szigetelőlemez pontosan ezt kínálja. Kifejezetten azok számára tervezték, akik egyetlen termékkel szeretnék megoldani a hő-, hang-, és tűzvédelmi szigetelési igényeiket. Legyen szó gipszkarton válaszfalakról, homlokzati falak belső szigeteléséről vagy borított gerendafödémek közötti légterekről, a Multirock Super lemez ideális választás.

Alkalmazási Területek:

  • Gipszkarton Válaszfal Rendszerek: A Rockwool Multirock 5 cm tökéletes választás válaszfalak hő- és hangszigetelésére, javítva az életterek akusztikáját és komfortját.
  • Homlokzati Falak Belső Felén: Kiválóan alkalmazható meglévő épületek felújításakor, javítva a falak hőszigetelési tulajdonságait.
  • Borított Gerendafödémek: A gerendák közötti légterek szigetelésére, optimalizálva a födém hőszigetelését.
  • Könnyűszerkezetes Épületek: A homlokzati acél falkazettákban történő használatával javítható az épületek hő- és hangszigetelése.
  • Zárt Álmennyezetek: A fölötti tér hő-, hang-, és tűzvédelmi szigeteléseként, növelve az épület biztonságát és komfortját.

Kiszerelés: A Rockwool Multirock lemezek 4,88 m2-es csomagokban érhetőek el, így a projekt méretétől függően könnyedén tervezhető a szükséges mennyiség.

Előnyök:

  • Sokoldalúság: A Rockwool Multirock lemezek széles körű alkalmazhatósága lehetővé teszi, hogy egyetlen termékkel többféle szigetelési igényt is kielégíthessen.
  • Magas Teljesítmény: A 5 cm vastagságú lemez kiváló hő- és hangszigetelő tulajdonságokkal rendelkezik, valamint megfelelő tűzvédelmet is biztosít.
  • Környezetbarát: A Rockwool termékei fenntartható forrásból származó anyagok felhasználásával készülnek, támogatva ezzel a környezettudatos építkezést.

A Rockwool Multirock 5 cm vastagságú szigetelőlemez a modern építkezési és felújítási projektek elengedhetetlen kelléke, amely a hő-, hang-, és tűzvédelmi szigetelési igények magas szintű kielégítését teszi lehetővé. Válassza a Rockwool minőséget a HelloMester kínálatából, és biztosítsa projektjei számára a legjobb szigetelési megoldásokat.

Egyedi ajánlatkérés

Nem találod azt, amire szükséged van, vagy egyszerre több termékre lenne szükséged? A HelloMester itt van, hogy segítsen! Ne habozz, és kérj tőlünk egyedi, komplex ajánlatot az ajánlatkérő felületünkön keresztül.