Masterplast Hőszigetelő lemez EPS H80 hungarocell 5 cm

Bruttó ár: Original price was: 1245 Ft.Current price is: 1045 Ft. /m²

Anyaga: expandált polisztirol (EPS)
Felhasználási terület: homlokzati hőszigetelő rendszerek EPS anyagú hőszigetelése, nedvességtől védett módon, lábazatvonal felett beépítve.
Hővezetési tényező: 0,039 W/m.K
Táblaméret: 50 cm×100 cm (0,5 m2/tábla)

Kiszerelési egység: 5 m2/csomag;

A Masterplast Hőszigetelő lemez az energiahatékonyság és a kiváló hőszigetelés új szintjét hozza el otthonodba. Ezt az EPS lapot, amit gyakran hungarocellnek is hívunk, kifejezetten a homlokzati hőszigetelésre tervezték.

Az EPS lapok speciális polisztirolból készülnek, melyeket egy innovatív expandáló eljárással állítanak elő. A Masterplast Hőszigetelő lemezek 98%-ban levegőből állnak, ami hihetetlenül jó hőszigetelő tulajdonságot biztosít számukra.

Ez a termék nem csupán energiahatékony, de hosszú élettartamú is. A Masterplast Hőszigetelő lemez felhasználása során nem csak a környezetet véded, hanem jelentősen csökkentheted az energiafogyasztást is.

Az építőipari szektorban a Masterplast Hőszigetelő lemez egyedülálló választás a homlokzati hőszigeteléshez. Ne bízd a véletlenre otthonod hőszigetelését, válaszd a Masterplast Hőszigetelő lemezt!

Egyedi ajánlatkérés

Nem találod azt, amire szükséged van, vagy egyszerre több termékre lenne szükséged? A HelloMester itt van, hogy segítsen! Ne habozz, és kérj tőlünk egyedi, komplex ajánlatot az ajánlatkérő felületünkön keresztül.