Isover DOMO Üveggyapot 10/5cm (9 / 18 m2/tekercs)

Bruttó ár: 12990 Ft /m²

Fedezze fel az Isover DOMO Üveggyapotot, a sokoldalú és hatékony szigetelési megoldást otthonához. Ez a tekercses szigetelő anyag kiváló választás padlások, födémek, gipszkarton álmennyezetek és magastetők hő- és hangszigeteléséhez.

Jellemzők és Előnyök:

  • Vastagság: Két különböző vastagságban kapható, 5 cm és 10 cm, amely lehetővé teszi az igényekhez leginkább illő szigetelési megoldás kiválasztását.
  • Fedett terület: A 5 cm vastagságú tekercsek 18 m2 területet fednek, míg a 10 cm vastagságúak 9 m2 területet, biztosítva ezzel a projekt méretétől függően a szükséges anyag mennyiség pontos megtervezését.
  • Univerzális alkalmazhatóság: Az Isover DOMO Üveggyapot univerzális felhasználhatósága miatt számos területen alkalmazható, legyen szó padlásokról, födémekről vagy álmennyezetekről.
  • Hő- és hangszigetelés: Kiváló hőszigetelési és hanggátlási tulajdonságokkal rendelkezik, így javítja az otthon komfortját és hozzájárul az energiahatékonyság növeléséhez.
  • Egyszerű telepítés: Tekercses kialakítása miatt könnyen és gyorsan telepíthető, minimalizálva ezzel a munkaidőt és növelve a telepítés hatékonyságát.

Miért válassza az Isover DOMO üveggyapotot?

Az Isover DOMO Üveggyapot nem csak a hő- és hangszigetelési igények magas szintű kielégítésére képes, hanem hosszú távú megoldást kínál az energiatakarékosság és az otthoni komfort területén. A különböző vastagságokban és tekercsméretekben kapható üveggyapot szigetelés rugalmasságot biztosít a projektjeihez, miközben a megbízható Isover minőség garantálja a tartósságot és az elégedettséget.

Az Isover DOMO Üveggyapot használatával otthona nem csak melegebb és csendesebb lesz, hanem hozzájárul a környezetvédelemhez az energiafelhasználás csökkentésével. Válassza a HelloMester kínálatát, és tegyen egy lépést otthona jobbá tételéért az Isover DOMO Üveggyapottal.

Egyedi ajánlatkérés

Nem találod azt, amire szükséged van, vagy egyszerre több termékre lenne szükséged? A HelloMester itt van, hogy segítsen! Ne habozz, és kérj tőlünk egyedi, komplex ajánlatot az ajánlatkérő felületünkön keresztül.